Cansu_0606 Kızlar merhabalar doğum yapali üç ay oldu hamileyken hiç dökülme sorunu yaşamadım doğumdan iki ay sonra da ama şu son bir aydır çok saçım dökülüyor. Canım bu duruma çok sıkılıyor sizde aynı durumu yasadiniz mi ? Öneriniz nedir?
Yarenikooo Cansu_0606 bende doğum yapalı iki ayı geçiyor yavaş yavaş dökülmeye başladı 🥲 bilmiyorum ne yapıcam bende durayım burda
Asyaveannesi04 Cansu_0606 bende yaşadım doktora gittim kan değerlerime bakıldı ducray şampuan, ilaç ve serum verdi ilk zamanlara göre baya azaldı dökülme
Asel4175 Cansu_0606 valla delircem 4 ayın ortasında başladı bebeğim 9 aylık oldu durmadı saç denen bişe kalmadı düzelir diyorlar hani nerde bi çare bulan lütfen paylaşsın yoksa delircem gerçekten kıl gibi kaldı saçlarım kan değerlerim de normal çıktı ama düzelmiyoooo düzleştircek saç kalmadı çok kötü durumdayım
Missmiyuki Cansu_0606 hamilelikte dökülmeyen saçların dökülüyor herkes yaşıyor bu durumu hiç dert etme ben kel kalacam diye stres yapıyordum şu an 5.5 aylık olduk dökülmem baya azaldı yenileri bile çıkıyor. Tabi ki kan değerlerine baktır ama doğumdan dolayı ise ne yapsan boş 2 yaşına kadar döken var sadece büyütme gözünde emin ol kel kalmazsın