Uzunkipriikk AvMsl ben fatsadayım kızım 16 aylık bende bu tarz bişey düşündüm fakat dediğiniz gibi burası küçük yer o tarz şeyler hiç görmedim duymadım 😊
AvMsl Edanurecemnur İnstagramda gördüm 3 kişiyle başlamışlar şimdi 5-6 çocuk olmuş 3 etkinlik oyun 1 kitap okuyorlarmış .. çocuklar için çok iyi oldu demişler burası da küçük yer olunca belki bende böyle bişey yapabiliriz dedim
AvMsl Edanurecemnur aa ne güzel yaşıtlar bizimki de 30 aylık ,ne tarafta oturuyorsunuz hangi mahallede
AvMsl Edanurecemnur doğru söylemiştiniz havalar da ısınıyor yakın zaten bazen orada bazen burada yapabiliriz , nasıl organize oluruz konuşalım fikirlerüniz neler ayarlayalım
AvMsl Uzunkipriikk kreşlerde vs ben çok baktım bulamadım şimdi bi kreş başladı 1 saatlik 300 lira istedi açıkçası bana çok geldi bi kreş parasını bile geçiyor .. nasıl bişey yapabiliriz siz nerede oturuyorsunuz
Uzunkipriikk AvMsl kurtuluş mahallesinde oturuyorum. Nasıl bişey yapabileceğimiz konusunda da hiç bir fikrim yok bende genelde avm içindeki parklara götürüyorum eğlensin değişiklik olsun diye
AvMsl anneyimben25 nasıl bişey yapılabilir organize olmak için, benim kızım 34,aylık baya fark varmış aralarında