Mrveyll77 En iyi bebek çamaşır deterjanı tavsiyesi verirmisiniz kızlar güzel kokan yumuşak ve leke çıkarmada iyi olan ?
Sweetmomy0 Mrveyll77 ariel bebekler için sıvı deterjan Dalinin sıvı deterjanı ve yumuşatıcısı uni Baby hepsini kullandım ama en çok memnun kaldığım ve suan kullandıklarım Minoris Baby be friendlly organic bebek deterjanı
tugcenil Minoris i ben beğenmedim açıkcası makinem kurutmalı olduğu içinde güzel yıkamıyor olablir ama roxy dalan en iyisi bence özellikle beyazlarda. Minoris renklilerde kullanıyorm ben.
gulsahmesut Mrveyll77 evet sivi deterjan. Bir de duru granul matik var o da toz deterjan.. minorisde koku yok duru guzel kokuyo ikisi de katkisiz guzel
tugcenil Mrveyll77 sadece ikisini denedim ben aslında az deterjan koymayı saçma buldum sanırım türk mantığı bol deterjan olcakki güzel yıkasın 🙊 toz candır ya uzun programda yıkıyorm yarım saat falan geçince bekletiyorum birwz sonra ek durulama yapıyorm bide tabi. Ya bide abc mavi kapaklı bebekler için olan yumuşatıcı var bi yemek kaşığı kadar koyuyorum mis gibi oluyo. Kendi çamaşırlaronada kullanabilrsin ben bayıldım ebebekten 15 tl falandı 60 yıkama hemde 😂
Nerminkuzey Mrveyll77 hayıııır kalıntı yapmıyor😳 yani bende yapmadı 🙄 hatta bugün bebeğimin çarşaf vs yıkadım hiç bişey yoktu miis gibi ve yumuşakcık çamaşırları🌟👍🏻 Önceden de unıbaby kullandım pek de bi güzelliği yok yani onun üstelik leke de cıkarmıyır 🙄roxy ve duru granül🌟