GayeMevsimMeral_ Arkadaşlar hipp kullanıyorum aptamil geçesim var sizce sıkıntı olur mu kılo almıgor 300 gram alıyor cünkü
NesliElisa GayeMevsimMeral_ bebelac gold alabilirsin canım mama olayı her bebekte farklılık gösteriyor bende hipp kullanmıştım ilk başlarda kızım asla sevmedi tadını mama içirmek bir işlenceydi şuan bebelac gold kullanıyorum 16 aylık kilosu falan da iyi 😌
durununannesi777 Bende hipp 1 numara kullanıyorum kilo alımı vs iyi çok şükür sıkıntı da yaşamadık ama bugün aptamil ve bebelac gold da aldım denemek için aptamili verdim şu anlık bi sıkıntı yok kabız yapacak mı diye kontrol edeceğim bence siz de deneyebilirsiniz
alyaninannesiii60 durununannesi777 aptamil ilk kullanmaya başlayınca kızım ishal olmuştu bir süre sonra kabız yaptı sonra normale döndü ama artık bebelac gold aldım onu içiricem
durununannesi777 alyaninannesiii60 her mama her çocuğa yaramıyor sanırım, ben hippten gayet memnunum aslında ama bazen çocuklar mamadan sıkılabiliyormuş denemek amaçlı aldım eğer memnun kalmazsam hippe devam ederim galiba