oykueylulada 1 aydır ek gıdaya geçemedik bebeğim hiçbir besini kabul etmiyor tek yediği yoğurt aralıklarla tekrar tekrar deniyorum ama maalesef hep tiksinerek geri çıkartıyor nasıl başa çıkacağım😞
Mercosey oykueylulada yoğurtla karıştırıp diğer şeyleri verin. Hep aynı şekilde vermeyin püre yaptıysan artık parmak besin şeklinde ver. Meyveleri biraz pişirebilirsin elmayı armutı pişiririm ben. Ya da pişmiş verdiysen bi de çiğ dene. İlk lokmaları kucağındayken ver. Önlük takıyorsan önlüğü çıkart. Bir tabak koy önüne besinleri koy oynasın. Abartılı şekilde önünden al haaaam yap kendin. Bebek besini tutunca sen de elini tutup kendi ağzına götür yani sana yedirsin. Tv açık olmasın bu süreçte.
SelinLidya oykueylulada benim bebeğim de bazen reddediyor ama yoğurt yiyor . Her yemeğinin yanına yoğurt koyuyorum . Bir kaşık yemek verdikten sonra kaşığın ucuyla arkadan yoğurt da veriyorum o zaman yutuyor veya yoğurt ile karıstırıyorum pütürlü şeyleri
Yarim_Kilo_Kiyma Hareketli kitaplar ile oyalayın oğlum 2 yaşını geçti hala onlar ile oyaladığım zaman oluyor.
Yarim_Kilo_Kiyma Tugceceee Merhabalar bildiğim birşeyse tabi cevaplarım 🌸görmedim post mu açtınız acaba?
DPrensesAnnesi Benim kızım 10 aylık ve 8,5 kilo :( 71 cm :( ek gıdayı sevemedi bir türlü 4 aydır ömrümden ömür gitti. Tükenmiş hissediyorum bazen. Bir hevesle her gün kalkıp hazırlıyorum ama yemiyor çoğunlukla :(
Aybarsin_anasi Bende bursa bekliyim aynı durumdayız. İlk bı hafta hevesli hevesli yedi sonrası hüsran
oykueylulada İnsan çok perişan oluyor ne versem yemiyor başkalarının çocuklarını iştahlı iştahlı yerken görüyorum benimki ağzına girince silkinmeye başlıyor
Papatyam_1997 Benimde bebegim 7 ay 17 gunluk. Ek gidani hala sevmedi. Bazen yalniz emziriyorum artik pes edip😖
Hadianne Papatyam_1997 bence vazgeçmeyin bizde 7 ay 11 günlüğüz ilk başladığımız zamanlar hiç bsey yemek istemedi tükürdü kafasını çevirip ağzını sıkıca kapattı asla zorlamadim yediğini yedi yemedigi kaldı ama suan çok şükür maşallah diyim gayet güzel yiyor
Mercosey Papatyam_1997 stilinizi değişirmeyi deneyin. Mesela suda mı haşlıyorsunuz şimdi biraz kavurmayı deneyin. Püre değil de taneli vermeyi deneyin. Blw yapıyorsanız geleneksel yönteme geçmeyi deneyin. Mama kaşığını değiştirin. Önlük giydirmeyin