Antidepresan Ikigozumuncicegizeynep Bir tanıdığımız olduğu için şuan için bir talepte bulunmadı daha sonra hallederiz dedi sağolsun
Ikigozumuncicegizeynep Antidepresan dügünde takilan altinlar sizin bunu fotograf ve ya video ile kanitlayabilirsinz
Ikigozumuncicegizeynep Antidepresan olsun hiç önemli degil siz 3.kişı bulursaniz komşu gibi daha etkili olur
Ciisemmm Antidepresan gerçekten emanet değilse düğünden sonra taktığınız bi anda fotoğraflar varsa bulun onu sunun mahkemeye
Antidepresan @Ikigozumuncicegizeynep Merhaba ben bugün komşuma mesaj yoluyla yazdım oda altınlarınla araba aldığını söylüyordu dedi işe yarar mı
Ikigozumuncicegizeynep Antidepresan yarar tabiki mahkemede şahitlik yapar mi bi sorun siz bide avukatiniza danisin
Antidepresan Ciisemmm Sadece düğünde var yaa normal zamanda hiç takmazdım zaten hemen düğünden sonra bir ay içinde araba alındı
Ciisemmm Avukata bunu söylesen bir çözüm bulamaz mı mesela kredi çekmediler düğüne masraf ediliyor düğünden sonra araba altınlarla alındı başka imkanı yok
Antidepresan Ciisemmm Söyledim zaten savunmamızı ona göre yapıcaz her şeyin hayırlısı olsun zaman ayırdığıdınız için Rabbim razı olsun