sarmaliklahana nayirnolamaz06 altın uzun vadede kar yapar. Bugün alayım 3 ay sonra bozayım olayı her sekilde zarar yapar ne olursa olsun. Altın al seneye 2 ye 3 e katlar 😄 tecrübe ile sabit 🙋
Pikapikapikacuuu _YanakReisinAnnesii aynı zamanda evlenmişiz ben de hep diyorum evlendiğimizde çeyrek 400 dü diye 😅
Belcim30 nayirnolamaz06 ben altından şaşma derim gram 1110 oldu 3 hafta öncesi şimdi 1160larda uzun vadede düşünürsen altın her zaman kazandırır bilezik özellikle ben bir tane bileziktn yatırım için almıştım 2 bin kazandım ve bence altın artacak yaz geliyor ya düğün sezonu başlıyor
_YanakReisinAnnesii Pikapikapikacuuu bizimkiler de hep borca gitti 😂 40 küsur çeyreğim vardı galiba hatırladığım 😂
Pikapikapikacuuu _YanakReisinAnnesii senin yine çeyrek gitmiş benim bileziklerin yarısı gitti diğer kısmını da bankaya koyduk altın olarak takmayacağım için 😅
_YanakReisinAnnesii Pikapikapikacuuu konumuz çeyrek diye onları söyledim 😂 yoksa 8 bileziğim de gitti malesef 😬 şuan dursalar baya para ederlerdi o zaman hiçbir halt etmemislerdi 😂
nayirnolamaz06 Kızlar çoğunuz altın demiş ama eşim araba almak istiyor ve 2-3 ay gibi bir sürede o yüzden sordum