Bebikciikkk Cuma günü misafirim gelecek çayın yanına ne hazırliyim ne yapabilirim fikir istiyorum dolapta ıspanaklı peynirli ve kıymalı böreğim var poğaçam var yanına ne tür salata ve tatlı yapayım ya da farklı bir şey ne gider
withecru Bebikciikkk 2 çeşit börek ve poğaça yanına ben yoğurtlu hafif bi salata düşünebilirdim. Tatlı olarak da genelde sütlü kremalı borcamda yapilan pasta türevlerini seviyorum. Şerbetli tatlı benim çevrem de cok tercih etmiyor o yuzden yapmam. Siz gelecek misafirlerinizi daha iyi bilirsiniz tabi.
hunilimomm Bebikciikkk ben şehriye salatasıni çok yakıştırıyorum tatlı olarak da hafif sütlü bir tatlı olabilir
Bebikciikkk withecru bende sütlü tatlıları seviyorum yoğurtlu salata evet ama ne tür değişik tarif istiyorum var mıdır
Duyulurum Bebikciikkk çok kalabalık değilse dondurmalı irmik helvası güzel olur. Patates salatası da güzel olur bol limonlu🥺
hunilimomm Bebikciikkk magnolya yaparım yada ağlayan pasta genelde şerbetli irmik tatlısı arkadaşım da geçen fincan tatlısı yapmış çok güzeldi hindistan cevizi ile bulamis hafif hoş lezzeti vardı
Momofleos Mayonezli havuçlu mısırlı salatalık turşulu patates salatası efsane oluyor 🤤 Tatlı olarak da sütlü irmik tatlısı yapabilirsiniz hem lezzetli hem hafif hem pratik ☺️