Red140222 Selamlar, 🌸🌸🌸 1 yaş bebeğim için ne yemek yapabilirim diye düşünüyorum ama 🤔 Sizler neler yapıyorsunuz kızlar fikir olsun birbirimize 🤩
Sonsuz32 Red140222 ben kızıma ayrı yapıyorum yoğurt çorbası tel şehriye çorbası havuçlu Ama benim kızım hep yogrut çorbasi sevdiği için hep onu yiyo
Kapadokya-mom1 Red140222 bende biz ne yersek onu yapıyorum sevmediği bir şey olunca mesela sebze onu corba seklinde püre gibi seviyor öyle yapıyorum sebze püresi gibi hafatada iki gün köfte yapıyorum pilav makarna hastası onları da yapıyorum ilik suyuyla o şekilde 😂
Ucansupurge Red140222 extra birşey yapmıyorum biz ne yiyorsak onu yiyor. Onun yiyemedigi/yemediği birşey varsa köfte/tavuk yapiyorum yanına pilav/patates ve yoğurt 🤗 Mesela biraz önce dolma+yoğurt yedi akşama da köfteli bezelye yemeği yiyecek 😁
Red140222 Yildiz52 bende o şekilde yapıyorum ama genelde çorba çeşitleri tüketiyor diğer yemeklerden de tattırmaya çalışıyorum 😊
Kapadokya-mom1 Sonsuz32 benim cocugumda sever yoğurt corbasını bende farklı olsun vitamin alsın diye içine pirinç yerine yarma koyuyorum
Sonsuz32 Kubraozd evet başka birşey yemiyo kahvaltı türü falan bazen bizle yemek yiyo ama çok fazla degil