Miranbeyinmothersi Arkadaşlar benim oğlum çok iştahlı herşeyi yiyen bir bebek, ancak çok uzun süredir kabızlık çekiyoruz 3-4 aydır asla muz yedirmiyorum patates ve pirincede dikkat etmeye çalışıyorum oğlum kabız ve patlıyor yapınca kalın taş gibi kozalak boyutunda yapıyor insan görünce içi acıyor resmen iki kere lavman yaptırdık ondada yapabildi doktor dulcosoft verdi onu kullanıyoruz ama korkuyorum doktor 3 ay kullan dedi sonra gene bakalım dedi. İlacı içirmediğimde yapıyor ama sert inanılmaz sert taş gibi allah aşkına bir önerisi olan varmı oğlum 13 aylık 13.500 kg herşeyide yiyor süt yoğurtta bol bol yedikleri arasında tecrübeki annelerden allah rızası için yardım istiyorum inanın sancısı geldiğindeki halini görünce ben perişan oluyorum
Kk41 Miranbeyinmothersi kefirle çözdüm ben bu işi her gün düzenli kefir verin belki faydasını görürsünüz
minnos004 Miranbeyinmothersi kaç günde bir yapiyor benim kizim da kabiz dort gun yapmaz fitil vermesem yine de yapmaz ama ben bağırsakları yırtılır diye korkuyorum. Biogaia kullanıyoruz hergun armut yediriyorum ama yok. Acaba dort gunde bir yapan bebek var mi o yaşta
Cerenkl Miranbeyinmothersi benimkide şuan öyle ne yapıcam bilmiyorum şurup verdim ama daha etkisini görmedim ya deliricem
minnos004 Miranbeyinmothersi aynen benim ki mesela dün gece sancıdan uyumadi fitil verdim erimemisti bugün olduğu gibi çıktı ikininca ama yine tuvaletini yaomadi. Bu aksam da çok agladi mecbur başka bir marka fitil den verdim rahatladı şuan uyuyor. Fitil e alışır diye de çok korkuyorum
Miranbeyinmothersi Cerenkl canım surubu sabah ver bide 1 yaş için 10 ml dedi ven verdim düzenli ver etkisini göreceksin eğer bağırsağı çok doluysada olabilir biz ilaca baslamadan önce kavman yaotık bağırsağı boşaldı sonrasında işte ilaçla yumuşadı
Dogacelik Süt ürünü ve gluten tüketimine bir süre dikkat edin derim. Bazı çocuklarda sindirim zorluğu yapabiliyor. Yani yoğurt ve süt her zaman o kadar cazip olmayabiliyor. Bir de kivi çok güzel çalıştırıyor tavsiye ederim.
AseLBebek26 Miranbeyinmothersi bu süreçte rahatlatmak adına gün kurudu kayisi alın günde 3 4 tane gün kurusu kayisiyisuda haşlayın ezin suyuyla birlikte bir sabah bir öğleden sonra için yumuşatır kabızlığa çok iyi geliyor
Hatice2 Bol su ve kayısıyı kaynatıp biraz şekerle tatlandırıp verin, eğer kakası çok sert ise lağman taraftarıyım, 2 buçuk yaşında oğlum tuvalet eğitimi vermeye çalışıyorum oda tuttuğu için kabız oluyo mecbur yarım lağman yapıyorum
aselsdk Miranbeyinmothersi kesinlikle doğal hakiki zeytinyağı bebeğinize uygun verin hemen yapacaktır kesin çözüm 🤗
Sadece_nil Miranbeyinmothersi kefir denediniz mi? 14 aylık kızım 1 aydır kefir içiyor rahatlattı. Ekstra olarak yogurdunu da probiyotikli maya ile yapıyorum onunda etkisi oldu. Deneyebilirsiniz. Muz patates veremiyordum ama artık verebiliyorum
Busramaden Miranbeyinmothersi ilacı duzenlı kullan ben kullandım bıraz uzun suren bı tedavı ama sonuc cok ıyı rahatlıcaksın merak etme hep boyle gıtmıyo ama ılacı duzenlı kullanman gerekıyo