berensevilmis7 Kızım 5 aylık gündüz ne kadar uyuması gerekiyor? Bazen 3 bazen 5 saat uyuyor, sizde durumlar nedir paylaşır mısınız sevgili anneler
Ysmndnz_ berensevilmis7 8 de uyanır 10.30 uyur 12.30 uyanır 15.00 tekrar uyur 16.30 uyanır 18.00 uyur 19 uyanır 21.30 22.00 gece uykusuna geçer gece 2 de mama içer uyku arası sabah 6 da tekrar içer sabah 8 de uyanır
gamzearass berensevilmis7 en fazla 4 uyku yapması gerekiyor diye biliyorum toplam 4-5 saati geçmemeli. Benim oğlum uyandıktan sonra her 2 2.5 saat arası uyuyor. En kısa yarım saat en uzun 1.30 saat oluyor uykuları. Ama akşam 5-6dan sonra uyumuyor. 9 gibi gece uykusuna geçiyor. Güne 6-7 gibi başlıyoruz.
berensevilmis7 papatyam-34 tek seferde değil, toplamda bu saat demek istemiştim. Sizin gündüz her uyku mu yarım saat. Bazen biizm ki de yarım saat 40 dkya uyanıyor
Ysmndnz_ papatyam-34 benimkide yarım saat uyur ağlayıp kalkardı hemen geri sallar uykuya devam ettirirdim öyle alıştı . Zaten 2 haftadır iyiyiz bizde öncesi ataktan çıktık 6 hafta sürdü bitirdi bizi
berensevilmis7 Ysmndnz_ çok benziyor bizim kız da sadece sabah 7’de başlıyoruz güne, gece iki beslenmemiz var bizim de . Siz de de saatler şaşıyor mu arada, yani bugün 10’da uyuduysa ertesi gün kalkış saatine göre saatte sapma yaşıyor musunuz
papatyam-34 berensevilmis7 Evet her uyku en fazla yarım saat sürüyor sabah 8 de kalkar 8 buçuk gibi uykusu gelmeye başlıyor 9 a kadar zor oyalıyorum uyuyor 9 buçuk gibi kalkıyor sonra akşam uykusuna kadar en çok bir buçuk saat uyanık kalıyor onda da hep 20-30 dakika arası uyuyor
papatyam-34 Ysmndnz_ bende geri sallıyorum uyusun diye ama nafile ayakta sallamazdım hiç kundakta yapmazdım 4.ayından beri yapıyorum ama yine de uyumuyor o yarım saat doldu mu tamam artık bi daha uykuya geri dönmüyor
Seymadrn94 Ysmndnz_ bu atağın geçmesi nasıl oluyor birden mi bitiyor. Bebeğim 5 ay 7 günlük bir andır mahvoldum. Nasıl düzeldi yavaş yavaş mı birden mi? Geceleri rahat 10 kez uyanıyordur. Onu tekrar uykuya geçireyim derken benim uykum kaçıyor. Doğru düzgün yok
Ysmndnz_ berensevilmis7 olmazmı her uyku saatinde direnir hala ama mızırdanması en fazla 5 dakika ben her uyku öncesi aynı oyunları oynatırım sonra uyku tulumunu giyindiririm sonra sevdiği uyku müziğini açarım dizime yastığı koyar bebişi yatırırım eline de kundak bezini veririm başladım hafiften sallamaya bir iki ağlar yüzünü kundak bezi ile örter uyur . Ama hep ağlar her seferinde
papatyam-34 berensevilmis7 yaklaşık iki aydır böyle 🥺 Bilmiyorum artık atak mı yoksa uykuya mu düşkün 😂
ahlas26 berensevilmis7 bizde 5 buçuk ayligiz en uzun uykumuz bı saat bile olmuyor 3 uyku yapiyo günde 😳
Zumra1212 berensevilmis7 10 da uyanir biraz oynarız daha sonra biseyler yedikten sonra 12 yatar yarım saaat kadar daha sonra uyanır tekrar yatar aynı şekilde böyle devam ediyor gece 1 yada 12 gibi yatar artik gece 5 gibi uyanir sut içer bu şekilde devam ediyoruz maşallah 🤗
Ysmndnz_ Seymadrn94 yavaş yavaş bitiyor bizimki 5 aya 1 hafta kala başladı 5,5 aylıkken bitti çok şükür sonra aşı oldu onda biraz huzursuzluk oldu ama 1 haftadır pamuk gibi maşallah . Bu ayın 22 sinde uyku eğitimi alacağız bakalım