EgeVeDemirinAnnesi BuzluLatte benim bebeğim 6 aylıkken sırtüstünden yüzüstü döndü 7 aya yakınken yüzüstünden sırt üstü döndü her bebeğin gelişimi farklıdır hepsinin bi zamanı var elbet ☺️
Kotukadinmuzeyyen BuzluLatte 4 aylıkken sırt üstünden yüzüstüne döndü 8 aylık oldu hala yüzüstünden dönemiyor
Yasemin-kckdgn Benim oğlu Mart 18 de 4 aylık olacak daha totosunu çeviremiyor😳 Bende bekleyeyim burda bakalım bebişler kaç aylıkken dönüyor 🤗
BuzluLatte Yasemin-kckdgn bebekten bebeğe fark ediyor doğrusu ben de birkaç gündür kızım da tespit ettim de o yüzden merak ettim
BuzluLatte yellowmom8 aynen benim kızım da öyle 22 Mart ta 4 aylık olacak iki gündür sırt üstünden yüz üstüne dönüyor bana çok erken geldi o yüzden burada da sormak istedim
minikadaminannesii BuzluLatte 4 aylıktı sırtüstünden yüzüstüne ve tam tersi sekilde dönmeye basladi her bebis kendine özel🙃
Hep-sevgiden BuzluLatte iki tarafa dönmesi 5 buçuğu buldu ama sırt üstünden yüz üstüne daha erken döndü
NM_mom 4 ay 10 günlük yaklaşık 1 haftadır sırt üstünden yüzüstüne dönmeye başladı bi de emekleyecekmiş gibi hareketler yapıyor🥹