aysegulkiymaz Bebeğim 8 buçuk aylık gündüz 3 defa ve birer saat bazen bir buçuk saat uyuyor gece uykusuna geç yatmaya başladı fazla mı geliyor artık acaba? Siz kaç saat ve kaç kere uyutuyorsunuz?
starwomen aysegulkiymaz kızım 8 aylıkken gündüz 2 uyku yapıyordu. Akşam da em geç 8 de akşam uykusuna geçmiş oluyordu.
Deletedmom_48 aysegulkiymaz benim oğlumda öyle bence 3uyku normal daha küçükler ve uyumak istiyor uyutmasam çok huysuz oluyor akşamda en gec 8gece uykusuna geciyor sabah 6da kalkıyor o yüzden 3uykuyu normal buluyorum ben
a-n999 aysegulkiymaz 8. Ayda 2 uykuya düşmüştü. Bebeğim genelde 8-8buçuk gibi uyanır 11-11 buçuk gibi birinci uykuya geçer 1 veya 1 buçuk saat uyur. Bir dahaki uykusunu da 3 saat sonra falan uyur. Gece uykusuna geçmeden önce 4 saat uyanıklık olması gerekir ki uykusu gelsin.
aysegulkiymaz starwomen peki uykusunu nasıl ayarlamıştınız saat kaçlarda 2 uyku yapıyordu ? Bugüne kadar benim oğlumda 8 de uyurdu ama son 4-5 gündür 10 hatta 11i buluyor ve böyle krize giriyor uyumamak için direniyor
starwomen aysegulkiymaz öncelikle bizim 2 Uykuya geçmemizde kızım 3. Uykuyu istemiyordu uyusa da dediğiniz gibi gece 10-11 gibi zar zor uyuyordu. Sabah 7.30 da uyanıyor ilk uyandıktan 2.5 saat sonra ilk uykusu uyandıktan 3-3.5 saat sonra da ikinci uykuyu yapıyorduk hala da öyle devam ediyoruz.
Ayaz_123 2 ye düşür canım gündüz uykusunu akşam ondan direnir minnoş bizimki 2 uyku yapıyor 8de kalkıyor sabah
aysegulkiymaz starwomen anladım çok açıklayıcı olmuş teşekkür ederim ben de denicem bu şekilde çünkü oğlumla uyuyuş uyanış saatleri çok benziyor
mhdmraa mhdmraa 7 de uyaniyor 10 da ilk uykuya geçiyor uykudan uyandıktan 3 saat 15 dakika sonra da 2.uykuya geciyor o uykudan uyanınca 4 saat sonra gece uykusu
a-n999 aysegulkiymaz Aynı hatayı ben de yaptım daha önce zorla uyutmuşum resmen saatleri düzenleyince her şey daha rayına oturdu.