Selinsn Merhaba sevgili anneler oğlum 5 ay 7 günlük doktorumuz bu ay tadımlara başlayabilirsin dedi sizler nasıl bir yol izlediniz ilk olarak hangi sebze meyveleri hangi sırayla verdiniz bana yardımcı olmak için yazar mısınız lütfen 🙏
Serapsfb Selinsn bizim doktorumuz liste vermisti bize ilk once yogurtla basladik uc gun kuraliyla daha sonra kabak patates havuc bunlarda uc gun kuraliyla devm etti baktiniz eger ki alerjik bi durum gostermedi sonrasinda bu sebzeleri karistirip verebilirsiniz yanina yogurt ekleyip
YaseminAren Selinsn benım doktorum 3 gun kuralı demedı liste de vermedik ilk yogurtka basladık sonra havuc btokokı katnıbahar tatlı patates salgam hasladıkmezdım verdım elma muz armut avokado yaptım sonra nıhut bezelye borukce denedım sonra karısıknvermeye basladım herseyın yanına yogurt mutkala koydum gğnlğk yogurt peynır yaptım
hunilimomy Selinsn kabak,patates,tatli patates,havuç, bal kabağı, brokoli, karnabahar,avokado,kapya biber denedik elma,armut,muz
Serapsfb Selinsn evet su vermeye de baslayabilirsiniz yemek bittikten sonra teklif edin ne kadar diye birsey olmuyor ne kadar icmek isterse ki cok icmiolar zaten
Merveyb 5 ay 14 günlük oğlum bizde yeni başladık tadımlara 3 gün kuralıyla ilerliyorum ilk kabaktan başladım ezdikten sonra çok az zeytinyağ ekliyorum sonra havuç ve şuan patatesteyiz. Sonra brokoli karnabahar bezelye kereviz vs olarak devam edicem. Bir kere elma verdim ama doktorum meyve tatlı olduğu iÇin onun tadını aldıktan sonra sebzeyi istemeyebilir önce sebzeleri denet en son meyve ver dedi. Su da veriyorum yedirdikten sonra