Medine_28 26 günlük olduk bugün doğalı. Emziriyorum çiğköfte yesem sütüme birşey olur mu gaz yapar mı bebeğe
gzmmhmt Medine_28 ben yiyorum valla, çok fazla değil ama. Sütün tadı değişmiyor, ben tadına bakmıştım 😂
Annekuzusu3443 Medine_28 ben de emziren anneyim bılmeden yemıstım ve o gun bebegım bnı emmemişti gece vaktı mama bulmak zorunda kalmıştık
Tuba Medine_28 gaz yapabilir. bende bebegim ilk 7,5 aylikken yedim cigköfteyi. Ilk 3 ay zaten cok gazli olduklari icin riske atma derim
Ahanife Medine_28 ben de kızım 4.5 aylıkmıydı neydi yanılış hatırlamıyorsam yemiştim Sorun yaşamadım yani ekstra acı vs. Birşey kattırmasanız sorun olmaz Gaz yapmaması içinde 1 çay k kimyon yutu verin su ile
Dragonlarimm Yaa bende çok istiyorum ama baharatlar sütün tadını değiştirir vs yazıyor internette de 🥺 şurada bekliyim belki biri çıkar
Gamzetrl Medine_28 canınız çektiyse 1 adet yiyebilirsiniz. Fazlası geçer hatta acıysa sütün tadı değişebilir.
[silindi] Medine_28 abartmadan tüketebilirsiniz. Süt öyle ağzınıza gireni direk bebeğe aktarmıyor. Evet tükettiğimiz şeyler bebeğe geçiyor ama bunun öyle basit ve direk bir etkisi yok. Biraz daha dolaylı olarak etkiler o yüzden abartmadan yerseniz sorun olmaz.
Medine_28 Baya baya canım cekiyor gebeyken yiyememiştim şimdi yesem sorun olmaz inşallah 🙏☺️ Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim ❤️
Kubra966 Medine_28 ben 3 aylık olduğunda bebeğim yemiştim artık dayanamıştım ama biz bir sorun yaşamadık, ama herkeste aynı olmaz sanırım bazılarına gaz yapıyor sütün tadını değiştiriyor. Gene de dikkat edin derim.
Babe Medine_28 Etli yiyecekseniz enfeksiyon riski de var onu atlamayin.Ben 2 aylikken 4 5 tane etli yemistim.
Bebegim_ben Medine_28 bebegim 20 gunluk olduktan sonra acida dahil herseyi yedim her yedigimin arkasından 1 cay bardagi kimyonlu su ictm suan 6 aylik hic gaz problemi yaşamadık
1ogrencianne Medine_28 1 ay 1 günlüğüz. Ev yapımı yedim isotlu. Bi şey olmadı çok şükür yanında da kola içtim bi bardak ☺️ Ama ben kimyon içiyorum sürekli ne yesem ☺️
Zeysars Medine_28 ben de yemiştim ikimize de dokunmuştu. Emmişti ama tuvaletini yaparken o da bende çok sıkıntı çektik afedersiniz yani iyi şeyler olmadı. Evde kendiniz mercimekli köfte yapın yiyin daha sağlıklı