papatyammmm Merhaba bebeğim neredeyse 7 aylık.Sabahları hep erken uyanıyoruz.Genelde oturma odasına geçip yere battaniye serer uyanınca orada takılırız.Neyse dün kaynanamlar yatılı misafirdi bizde.O yüzden sabah uyanınca yatakta takıldık.Ama benim bi anlık dalgınlığım sonucı maalesef yere düştü oğlum ama düştüğü yerde Allahtan yastık vardı.Zaten hemen aldım kucağıma 10 15 saniye anca ağladı.Herhangi bi kızarıklığı şişliğide yok.Yanlız düştükten yarım saat sonra mama yedirdim.Baya yedikten sonra kustu biraz.Acaba tesadüfmüdür düşmeylemi alakalı bilemedim.Kustuktan yarım saat falan sonra kahvaltı ettik herşeyden güzelce yedi hiç bi problem yok.Şimdide yeni uykuya geçti.Sizce götüreyimmi doktora.Bi türlü karar veremedim.
2prenss_annesieliff_ papatyammmm kusmasini takip edin dustukten en az 2 saat uyutmamanix lazim hareketlerinde degisiklik varsa hemen goturmelisiniz
Babe papatyammmm Benim kizim da 1 ay kadar once yataktan düştü cok fazla agladi o yuzden kustu.Sizinki fazla aglamamis ama yastik var diyorsunuz yumusak yere düsmüs.Icinizde kalmasin istiyorsaniz gidin bi doktora.Gozlerde kayma halsizlik uyku hali kusma yoksa tomografi vs cekilmiyor.
papatyammmm 2prenss_annesieliff_ üstünden 4 saat geçti şimdi uyuttum hareketleri yerinde oynuyor gülüyor bi sıkıntı yok gibi ama kusması içime dert oldu.
papatyammmm Babe yani sayılan belirtilerden hiçbiri yok sadece bir kere kustu onuda bayadır mama yememişti oyun oynuyorum diye istememişti hırslı yiyordu bir anda yutamadı belkide.Akşama kadar gözetleyeyimde olmazsa acile götürür bi kontrol ettiririm.