zkaradeniz0426 Öyle bi ulkede yaşıyoruz ki herkese çıkıyor 4 kere baş vurdum hepsi red geldi ihtiyacı olanlara verimiyor öylesine baş vurup evi arabası olanlara veriliyor valla Allah sorsun onlara valla zoruma giden herkese çıkıp bize çıkmaması
Balkupum2505 zkaradeniz0426 birde cimere yazmayi deneseniz genelde cikmayan arkadaslar ordan yaziyo ve cikiyomus burda bi kac kisiden duymustum öyle zaten 2 ay daha alicaz sonra bitiyo
zkaradeniz0426 Edanurecemnur işte benimde zoruma.giden bu herkez alıyor ben bilmiyordum.bu yardımı çevremde duyunca ben baş vuru yapayım dedim 4 kere yaptım hep red cevremdekiler hepsi arabaları evleri var biz ise askerî ücret sigortali olduğumuz için verilmiyormus ne alakaysa
Edanurecemnur zkaradeniz0426 İntarnet basvuruyosanuz bide sosyal yardıma gidip deneyin yetmedigin söyleyin
Ecivicivokkeee Edanurecemnur merhabalar bu yardıma kimler başvurabilirler eşim memur ama kiradayız ben çalışmıyorum 1 tane çocuğum var bana düşüyor mu birinin hakkına da girmek istemiyorum çünkü
zkaradeniz0426 Ecivicivokkeee e devletten başvuru yapılıyor ama.cikarmi cikmazki bilmiyorum 4 kere yaptım red geldi gepsi
Balkupum2505 Ecivicivokkeee memur ise alamiyo cnm. Zaten basvursaniz bile uyaei geliyo ekrana memur calisanisiniz die
zkaradeniz0426 Yasanixxx evi olan arabası olan sigortası olup maaşı kat kat yüksek olan herkeze çıkıyor
Balkupum2505 Yasanixxx sigortayla alakasi yok bacim benim esimde sigortali ama 4 5 aydir aliyorum şans bu bence ne evi arabasi olanlar aliyo cevremde dar gelirlilerin hakkina giriyolar