Saretiryaki Bebeğim 5,5 aylık oturma egzersizi yaptırıyorum ama ne kadar süre oturmalı karar veremiyorum
merkursavascisi_06 Saretiryaki o zaten sıkılıp sinyal verir ama beş on dk tutabilirsiniz artık, ek gıda süreci yaklaştı zaten beş on dk mama yiyeceği süre kadar oturtmakta sorun olmadığını düşünüyorum 😇
Ggulmez Saretiryaki kendisi belli ediyor zaten, ya yana yatıyor ya öne eğiliyor. Benim bebeğim de 6 aylık, günden güne artıyor oturur pozisyonda durabilmek süresi
Saretiryaki merkursavascisi_06 tadımlara başladık ama çok istekli değil henüz ⅗ dk sürüyor çok zorlamıyorum . Teşekkür ederim 🤩
merkursavascisi_06 Saretiryaki aynen tadımlarda anca o kadar sürüyo ben de 1aydır tattırıyorum bi şeyler kızım 6.5 aylık hala öğüne geçmedik doğru düzgün ne vericemi bilemiyorum
Saretiryaki merkursavascisi_06 çok zor bi süreç ya instegramda sayfalar var tarif yapan onları takip ediyorum öğüne geçince kopyalarım ordan😀
merkursavascisi_06 Saretiryaki ya ben de öyle yaparım diyodum ama aynı malzemeler olmuyo bazen falan derken bi zor ilerliyo😂
ahlas26 merkursavascisi_06 bu çocuk acla. Ek gıda tarifleri kitabı aldım ona göredir bütün malzemeleri elimde bulundurmayi düşünüyorum 😂