Yigitin_annesi06 Merhaba kızlar 2.çocuk için yatacak olan 400 TL e devlette ödeme aşamasında yazıyor.. Yatmış mı oluyo şuan alabilirmiyim bilgisi olan yazabilr mi 🙂
Ecrin-2100 Yigitin_annesi06 yanlış hatırlamıyorsam ödemeniz hazır demesi gerek ama kayıtlı olduğun PTT şubesine sorabilirsin
kelebek_17 Yigitin_annesi06 yok yatmamış daha sanırım. benimde öyleydi ikinci tutarı 9. ayda ancak yattı
Aburcu Yigitin_annesi06 nasıl başvuru yapılıyor ben henüz almadım sadece emzirme parası diye otomatik 300 TL yatmıştı ilk çocuğum acaba o mu
Yusuf_123 Aburcu ilk çocuk için nufğs müdürlüğüne gidip başvuru yapmak gerekiyor Bizimde 8 ay oldu hala başvuruda bulunmadık
Aburcu Fincan ben çalışıyorum evet e devletten şahıs ödemeleri olarak iban kaydetmiştim otomatik yattı IBAN kayıtlı değilse PTT yatıyor
Duygulinaa Yok canim daha paran yatmamış yattıği zaman odeme aşamasında degil ptt yazar o zaman gidip alabilirsin paranı
Tubaalprsln Yigitin_annesi06 Benimde öyleydi ptt ye gidip sordum e devlette öyle yazıyo ama bazen yatırmış oluyolar tc numaranla bakabiliriz dedi sıra var diye baktırmadım eşim baktırdı yatmıştı dün almaya gittim yatmıştı e devlette hala ödeme aşamasında yazıyo bu arada bebeğin ne kadarlık