papatyahanim0905 Sling belli aylarda kullanabilirsin canım kilosu artınca kanguru daha iyi iş görür. Uzun süreli kullanım için kanguru bence. Ben mamadusbaby almıştım. Tabi şuan fiyatı artmış 700lere gelmiş bütçene uygun alabilirsin. Yada az kullanılmış 2. Elde olabilir.
Minel-inannesi Bebekkiz memnunum tabiki ama yeni alcak oldugumda ust tarafi cikipta sadece bel destegi olarak kullanabilme imkani oldugu icin istedim cunku kizim tam bi kucak delisi artik bel kol kalmiyo tum gün destek lazim diye aliyorum vauvayi bide kraft 8in1 var oda baya fonksiyonel tercih sizin tabiki
mavigiller Bebekkiz merhaba ben o aylarda sling kullandım HB sling uygun fiyatli ama kanguru da hamileyken almıştım markası İlkay kanguru insta ve int sitesi var mamadubaby markası da öneriliyor ama İlkay kanguru modelleri ile aynı eşdeğerde çok kullanışlı sadece yenidoğan aparatı gerekli oluyor
Bebekkiz Mamadusbaby krem yıldızlar ergonomik kangru Bu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar alınır mı?
papatyahanim0905 Bebekkiz bendeki heryöne olanı oda eminim kullanışlıdır. İçinde yenidoğan aparatı oluyor.