Ravzanur23 22 günlük bebeğimi beslendikten sonra bi türlü uykuya geçiremiyorum mama ve anne sütü olarak besliyorum uyutana kadar zaten 3 saat geçiyor tekrar acıkma süresi geliyo o sırada da uyuyo bu döngüyü nasıl ayarlayacağım kafam kazan gibi cidden düşünmekten
Poly-ana Ravzanur23 Canım ilk başlarda bir düzen olmuyor bir günü bir gününe uymuyor bebeklerin oğlumun 14 saat uyanık kaldığını biliyorum malesef. Uyuyamadıkça uykuya geçişleri daha zorlanıyor bebeklerin. Çevresinde çok uyaran oluyor mu. Çok ses vs olursa da uykuya zor geçer, gazı varsa uykuya zor geçer yada altı kirliyse karnını tam doyurmadan memeyi bırakıyorsa vs. Çorapları çok sıkıyor mu mesela kıyafetinde etiket var mı rahatsız ediyor mu yada çok mu sıcak vs bunların hepsi etkiliyor
Gns3434 Ravzanur23 dün gece oturup hüngür hüngür ağladım. Benimde 27 günlük asla uyumuyor benim artık uykusuzluktan başım dönmeye başlamıştı. Bende mama anne sütü olarak besliyorum ama dün gece verdiğim her mamayı az da olsa çıkardı asla uyumadı beni perişan etti 😔 üstelik hala beşik sallıyorum. Hiçbir sıkıntısı yok sürekli beşiği sallayayım istiyor. Yani normal umarım zamanla daha uysal bir bebek olur
Ravzanur23 @Poly-ana kıyafet etiketine çok önem veririm hemen keserim aslında çok uyaran da yok elimden geldiğince aşırı sıcak olmamasına özen gösteriyorum ama bu döngü çok zor bi döngü gerçekten şimdi uyuttum ama saatlerdir uyusun diye uğraştım aç mı uyuyo diye düşünüyorum işte şimdi de 🤦🏻♀️😟
Poly-ana Ravzanur23 Memede en az 20 dk kalıyorsa ve emerken yutkunuyorsa aç değildir kuzum merak etme hiç birde günde en az 5-6 çişli bez oluyorsa yine aç değildir ☺️
Ravzanur23 @Gns3434 ah canım ya bende bi gece sabahladım 12 de başladı sabah 5 e kadar durmaksızın ağladı o geceyi unutamıyorum 2-3 gün başımın ağrısı geçmedi yenidoğan zor gerçekten
Ravzanur23 @Poly-ana memede kalıyor ama uyukladığı için 20 dk emmiyor ama mama veriyorum sadece uyumadığı için açlık saati geliyor diye kafamı yiyorum uyutmuştum uyandı hemen uyuyup uyanıyor hemen neyse bu günlerde geçicek elbet ya ☺️
-Tubaaa- Benim bebeğim de 19 günlük. Biz de uyuyana kadar 2 3 saat geçiyor, tekrar acıkıyor, altını al emzir derken sürekli başa dönüyoruz. Uykusu iyice dağılıyor. Valla bilemiyorum nasıl olacak büyüdükçe düzene girer diye umuyorum🤷♀️😑