Gselenn Melihakctrk 1.ayda kızımda kalça çıkıklığı oldu her iki kalçadada. 3.ayın sonuna kadar kullandık ve düzeldi korkmayın düzeliyor onlar bebek daha kemik yapıları hmn sekilleniyor🙏 çok geçmiş olsun
Gunes789 Melihakctrk bizde en bastan beri gerilik var en son 4aylk gittik 6.ayinda tekrar gidecegz ins duzelmistir artk
Burcak52 Melihakctrk benim bebeğiminde alfa 60(sınır) yazıyordu ama doktor her şey normal dedi bir şey yap demedi. Acaba doğru mu dedi
Melihakctrk Gokturk_ 60 ta sınırda dedi. Çift bez takıyoruz dün çektirdik hala normale dönmemiş bu ayda çift bez kullan bir ay sonra kontrol dedi ama yeterli görmedim 4 ayı bitti oturması gerekmiyor mu
Gokturk_ Melihakctrk Bazı bebekler de uzayabiliyor benim oğlum da 57 di ama beta değerleriniz nedir acaba o da çok önemli 50 olması lazım
Gselenn Melihakctrk bn almanyada yasıyorum buradaki ortopedi doktorum ozaman 2 numara bez kullanıyordum 2 numara bez üzerine el havlusu yumusak katlıyordum üzerine 3 numara takıyordum.önemli olan bacaklarının ayrık olmasıydı bu sekilde sürekli kullandım en sonunda düzeldi
Gselenn Hatta aparatları varmış kalça çıkıklığı için alayımmı dedim hiç gerek yok yeterli bu dedi. Korkmana gerke yok kötü bir çıkıklık değil önemli olan erken farketmek
Melihakctrk Gselenn evet var. Bizde bugun ortopedi uzmanına görüneceğiz sonuc ne diyecek tedavi nasıl olacak bakacagız. Siz kaç ay o şekilde kullandınjz
Melihakctrk Seka26 her hangi bir hastaneden alabilirsiniz ama önce cocuk doktoruna cıkmanız gerekiyor kendisi talep ediyor
Prensesim-0109 Gunes789 alfa ile beta değerleri kaç acaba e nabızda görünüyor rapor olarak yazılmıştır mutlaka
Melihakctrk Burcak52 bana da öyle demişlerdi devlet hastanesinde çektirmiştim. Bugun özele götürdüm ve yanlış ölçmüşler
Gunes789 Prensesim-0109 goremedm canm nerde yziyor. Gerilik olanda 31derece cikti demisti 30un altinda olmali