Happy Mom Forum'da olduğu gibi etiket sistemi kuracağız. Etiket önerilerinizi alabilir miyiz?
adm aşı ve doktor kontrolleri ile ilgili bişeyler yapsanız takibi güzel olurdu
adm admin konu île alakani degil ama ben kullanici adimi happy momdaki gibi olmasini istiyorum eacem olsun yani
adm ????
adm Ek gıda uzerine müthiş olur
adm merhaba sizden ricam reklamların arka plandaki sesi durdurmadan çıkması olacak. Malum bebekleri uyuturken beyaz gürültü vs açıyoruz e arada burayada bakalım diyoruz birden ses kesilip reklam giriyor sonra ses tekrar açılsada bebek arada tam uyuycakken uyanıyor. Mümkünse bu konuda bir güncelleme yapmanız faydalı olacaktır. 😊
adm kitap kulübü
adm şöyle güzel anneleri( bende dagil kilı sorununa 🙈🙈) kilodan kurtarıp saat başı kilo postu açmayacağımız bişey de olsa mı ya🙏🏻🙏🏻🙈
adm ve tabikii zeka geliştirici eğitici oyunlar
adm https://ty.gl/wcgv18lzx8
Azramiray https://ty.gl/wcgv18lzx8
adm
adm aynen buna katılıyorum kendinede öyle söyledim bh gün
Alışveriş , spor, beslenme , sağlık , kişisel bakım , duyuru ,gün odası ,şehir bunlar Happy mom ‘daki gibi burada da olabilir. Tabi yine doktor tavsiyesi de olabilir çocuk doktoru için. Ek olarak bir şey bulamadım henüz ama aklıma gelir ise paylaşacağım 😊
@adm#yani günlük yiyebileceğimiz sağlıklı diyet listesi güzellik sağlık ve anneye verebileceğiniz günlük ipuçları
@Aren
Sevim234
Arenbebek mrb yer neresi almak istiyorum çok ihtiyaç var
Beslenme , Oyun , Alışveriş ,Doktor Önerisi , Sağlık ilk olması gerekenler tabi 🙏🏻
Aşı takibi içinde ayrı bi bölüm açarsanız çok mutlu olucam ya. Sürekli aşı kartını kontrol etmek çok uğraştırıcı :)) Ve tabi ek gıda aşamaları için bir bölüm de olabilir. Bence bunlar mutlaka olmalı bir bebek için olmazsa olmaz Bebekler için kas gelişimini destekleyen bir egzersiz ile ilgili bilgi de verebilirseniz çok iyi :) Daha kafam da çok şey var ama fazla yüklenmeyim :D
Ek gıda çocuk doktoru emzirme
Zayıflama!!!
Sağlık, oyun, eğitim
Mehmetalp Aynen bende çok dertliyim o konuda oğlumu tam uyutuyorum bi reklam çıkıyor sıçrayarak uyanıyor başa sarıyoruz resmen