Hebunturan Hastane çantanızı kaçıncı haftada hazırladınız kızlar ben 29+6yım daha erken mi diye düşünüyorum acaba fikriniz nedir ?
Aybukednyr Hebunturan 30-31 haftalarda hazırlamıştım. Neden erken olsun ki sen ne zaman istersen o zaman hazirlarsin. 30 haftalarda yavaş yavaş düşünerek almıştım eksiksiz tamamlamak önemli
izd Hebunturan ben ₺7 de doğuracaktı , 33-34 arası hazırlamıştım, ama sürekli kontrol ediyordum zaten. Bir de ben kıyafetleri ağzı zipli poşetlerde klase ettim. Zıbınlar, tulumlar, pantolonlar falan diye :)))))
Hebunturan Aybukednyr ilk cocugumda 28 haftada hazırlamıştım sürekli döküp sürekli yikamistim hep doğuran kadar 😅 Bunda biraz beklesem mi acaba dedim bir fikir alayim
Hebunturan alintugce34 ay bende ilk cocugumda sürekli döküp yıkadım bakıp bakıp duruyordum bunda acele etmek istemiyorum fazla o yüzden fikir almak istedim
izd Hebunturan evet ben de hazırladım koydum ve doktorum 34. Haftada preeklampsi den şüphelenipnerken doğum olabilir dedi, hatta ciğer geliştirici falan yaptık. Apar topar kendi çantamı da yaptım o arada. Ama erken doğum olmadı. Amamolsaydı da çantalarımız hazırdı ana kız :))))) yani bence çok da ertelemek lazım, valizin veya çantayı kapalı tutarsanız kşrlenmesler. Olmadı önce liste yapın üstünü çize çize koyarsınız.
Bebegimm1 Hebunturan benmkinin her şeyi hazırdı erkenden bitirmiştim hastane çantasını 32 haftalıkken hazırladım kenara koydum ne olur ne olmaz diye çantada kokmaz kirlenmez agzı kapalı poşetlerden kullandm doğuma kadar durdu öyle
Birdunyabircennetannesi En geç 33 34 de hazır olmalı her ihtimale karşı. 34 de hazırladım ve bir anda 35 de doğuma alındım. O yüzden erkenden yapılmalı