tubii94 Merhaba kızlar bebeğimin göbeğinden kan gelmişti göbek bağı düştükten sonra bugün doktora gittim yaktı doktor akşam baktım gene kan var az iltihap var napıcam şaştım kaldım var mı başına gelen yeniden doktoramı götürsem
Afram96 tubii94 merhaba benim kiziminda basina geldi aynisi. 3 dega yakti doktor. 3.de duzeldi. Cok korkuyodum agliyodum hergun ama cok normal biseymis bu tabii sonradan anladim. Doktorumuz bisey vermisti adini unuttum icinden mendil ve fisfis cikiyor onunla temizliuodum sonradan duzeldi ama korkma🙏🏻
1Boncuk tubii94 benim kızımın da göbek bağı düştükten sonra bir haftaya yakın ara ara kan geldi ama ben normal olduğunu düşünerek doktora gitmedim sonrada kurudu tamamen geçti kendiliğinden ve doktorum göbek için verdiği ilaçları kullandım iyileşti
Mdorukkk tubii94 özel hastaneye gittiysen hastaneyi ara doktoruna sor devletse de git canım göster aklında kalmasın
tubii94 Afram96 banada ondan verdi canım günde kaç kere uyguluyordun ? Sarı gibi evet çok değil ama zıbına daha çok kan geçmişti
Afram96 tubii94 cok uzun zaman oldu inan hatirlayamiyorum doktor soylemisti sende bir sor doktoruna mutlaka