asel_asya61 Kızım 27 günlük. Birkaç gündür emerken ağlıyor bir yandan da emmek istiyor. Gazdan oluyordur dedim ama kaldırınca susuyor. Gazı olsa kaldırınca da ağlamaya devam etmesi gerekmez mi? Geceleri emerken ağlamıyor gün içinde bazen yapıyor bunu. O ağladıkça emzirmek istemiyorum ama ağzını açıp duruyor aranıyor resmen😔 sütüm de var bu arada. Ağzından akıyor görüyorum. Neden böyle yapıyor olabilir anneler😔
Deletedmom006 asel_asya61 bizim 26 gunluk. Ufakligim da kavgayla meme tutuyor. Hem araniyor hem kafayi ters yone cekip bas bas bagiriyor
Atlasveannesi Ay benimde öyle oluyor. Bende gazı var diye düşünüyorum hep yada kabız mı oldu diyorum neden oluyormuş acaba merak ettim
Atlasveannesi Arada gece emerken yapıyor. Süt ağzından dökülüyo görüyorum çırpınıyor meme için ama bi yandan da ağlıyor. Napacagımı şaşırıyorum.
Ozlemaydin Atlasveannesi cnm bnmde sutum falza olunca oyle oluyor cok geliyor ya sut oda emrkn nefes nefese kaliyor ondan
asel_asya61 Atlasveannesi inşallah doğru tespit etmişimdir. Sanırım uykusuzluktan yapıyorlar. 3 saat uyumadı zorla uyuttum. Uyandı emzirdim ve ağlamadı
asel_asya61 Deletedmom006 benimki almak için çabalıyor ama emmeye başlayınca ağlıyor ama sanırım anladım sebebini. 3 saat uyutmaya çalıştım uykusu geldiği ve uyumadığı için yapıyor olabilir. Belki sizinki de öyledir