Arsbjk Brcfayrt verem degılım ben romatizma iğnesi kullanıyorum bağışıklığım düşecegı için bana vereme yakalayabilirsin dediler ınh verem hapı verdiler 4,5 aylık bebegım var emziriyorum korkuyorum sizde emzirdiniz bişey olmadındimi
zhrbl Brcfayrt aman çok dikkat edin . Ben bebekken annem geçirmiş bilememiş . Sonra ondan bana geçmiş bir yıl hastanede yatmisim .
Hunilininbirii Arsbjk bende bağışıklık baskılayıcı ilaç kullandığım için tüberküloz kanımda pozitif çıkmıştı koruyucu olarak başlandı tedirgin oldum doktorda hamilelere bile kullanıyoruz herhangi bi zararı yok dedi sizinde içiniz rahat olsun ☺️
Arsbjk Hunilininbirii yaaa inanın içim o kadar rahat ettiki her emzirişimde ağlıyordum acaba zararı olcak mı diye inşallah bizdedir bi sakıncası olmaz çok teşekkür ederim Allah ne muradınız varsa versin benim birazda olsa içim rahatladı
Arsbjk zhrbl çok geçmiş olsun Dr da o yüzden bu hapı verdi iğne bagısıklıgımı düşürecekmiş vereme yakalanma daha kötü dedi
Burcugms11 Çift taraflı zatürre olduğumu öğrendim. İki ayrı antibiyotik kullanıyorum. Doktor olmazsa verem testi yapacağım dedi. Ciğerlerime kovid inmiş. Çok zor..