Minigim38 Aysenil_01 benn çok faydasını gördüm. Sütüm gayet yeterliydi ama depremlerden dolayı azaldı hemenn kullanmaya başladım devamlı aynı saatte içtim bide her emzirmeden sonra sağım yaptım sütüm geri geldi çok şükür 🤲🤲🤲
Aysenil_01 Minigim38 bende deprem zamanı çok etkilendim. Sütüm azaldı sonra duzelti tekrar gitti. O zaman alayım ya nasıl kullanıyorsunuz anlatirmisiniz
Minigim38 Aysenil_01 günde 3 defa 20 şer damla suya damlatıp içiyorum hep aynı saatte içiyorum bide emzirme eden sonra sağım yapıyorum öyle yaparak sütümü arttırdim🥰inşallah sizde faydasını görürsünüz 🤲
Aysenil_01 Minigim38 çok teşekkür ederim. İyice sütüm azaldı. Geceden beri masaj yapıyorum inşallah düzeltebilirim
Minigim38 Aysenil_01 inşallah bide cevizli sucuk var marketlerde kruuyemiscilerde oda güzel süt yapıyor, kuru incir,ceviz, hoşaf, dereotu, bulgur pilavı falan güzel süt yapıyor onlarida deneyebilirsiniz bestlak damlanın yanında 🥰🥰
Aysenil_01 Minigim38 akşam aldırmayım eşime. Dut kurusu incir kayısı kaynattim inşallah işe yarar. Biberon asla almıyor. Emzirme destek sistemi ile mama icireyim dedim yok mama ağzına geldiği an ağlıyor. Ne yapacağımı bilemiyorum artık.