Cns15 Uykuya direniş uyku gerilemesi uykusu olduğu halde ağlama ısrarla uyumak istememesi 🤦♀️🤦♀️Sizde durumlar nasıl
karelmomyy Cns15 4 ay 20 günlüğüz 25 gündür bununla cebelleşiyorum. Yıldım. Kendi kendine uyumaya alıştırmıştım. O çocuk gitti yütarken ağlayan ayakta sallanmaya başlanan bi çocuk geldi… Sabah 10 a kadar uyurdu aralarda uyansada simdi 6-7 de ayakta… Ne zaman bitecek bu çile 😔
ahsenannesi7554 Cns15 bizde de aynı durum vardı 4 bucuk aylıkken başladı gözleri yaşarıyordu uykudan ama yatırınca çığlık kıyamet. Sanırım 4. Ay atağı dedikleri uyku gerilemesi vs biraz geç yaşadık. Şuan 5 aylık biraz daha iyi dalıyor uykuya. Bir de kılo alımı azalmıştı doktorumuz ek gıdaya başlattı doymadığı için de olabilir demişti.
ozlemku Cns15 Biz 7.aya giricez bizdede durm aynı geceleri sürekli uyanıyor, tam yatağına koyunca uyanıyor, Aslında bundan 1-2 hafta önce normaldi simdi tekrar başladı 🤷🏻♀️
Hemsire_61 Bizde aynı durumdayiz 4 ay 20 günlük …. Felaket huysuz, uykusuzluktan patliyor aşiri dercede kasarak ağliyor😭