Peeri Ipek222 benzer durum bizdede vardı bunun yanısıra çok huzursuz ve de kilo alma problemi vardı. Alerji teşhisi koydu doktor ileri düzey değil ama var dedi. Diyet yaptım birkaç damla verdi onarla normale döndü oğlum. Sizde de olma ihtimali var dikkat edin bazı doktorlar yok diyip geçiyor.
Gulsahhh38 Benim oğlumun cildi çok hassasdı kakası biraz beklese kızarır pişiğe dönerdi.ı zeytinyağını her zamn kullanırdım. Eğer kızarıklık yapmaya başlarsa kendi sütümü sürerdim o kesmezse mutlaka kantoron yağı geçirirdi. Sizde sütünüzü deneyebilirsiniz.
Gozde-Yaman12 Gulsahhh38 bende kantoronun icine az zeytinyagi karıştırıp sürüyorum pamuk gbi oluyor pisik kremleri bosuna benimkinede
tekbasimabakiyorum Greyfurt_1 arko nem klasik yeşil beyaz tüp şişe denediniz mi? En iyi pişik geçiren krem o benim denemelerime göre
tekbasimabakiyorum Greyfurt_1 bir de ıslak mendil kesinlikle kullanmayın, ılık su ve pamukla temizleyin, pişik kremi ve pudrayı bolca kullanıp bezi kapatın
Ozgeay Greyfurt_1 ben buğday nişastası sürdüm canım. İnstagram da görmüştüm. Eski usul müş. Altını havalandırıp hafifçe sürdüm. Ertesi güne söndü şükür. İnşallah alerji çıkmasın
fadjobe87 Greyfurt_1 geçmeyen pişik besin alerjisi belirtisi. Süt l ürünleri ve yumurtayı kesip gözlemleyin. Çocuk alerji bölümüne gidin