-Eraymoms- Sabah bisey yoktu aşıdan sonra suanda aşırı derecede ağlıyo meme veriyorum ağrısı var bacaklarında heralde zar zor emiyor tekrar ağlıyor ne yapabilirim ki ya calpol versem olur mu bacağı ağrıyor büyük ihtimal
tekbasimabakiyorum -Eraymoms- ateşi yoksa durduk yere ilaç vermeyin diyeceğim ama insan dayanamaz ağlamasına. Calpol verebilirsiniz madem başka çözüm yok
Tazeanne00 -Eraymoms- ver calpol kuzum günah cay kasigi ver ağrısı war dır bizim de 1 hafta sonra bakalım nasıl olcak
teachermom07 -Eraymoms- çok ağlamıştı bacakları ağrıyordu hafif de ateşi var gibiydi .. söyledikleri gibi bir çay kaşığı calpol vermiştim uyumuştu rahatça . Bide bacak ağrısını hafifletmek için kağıt havluya soğuk limon kolonyası döküp bacaklarında tampon yapmıştım. İlk başta ağlıyor ama sonra çok rahatlıyor bacak ağrısını alıyor . Ebe söylemişti bunu gerçekten bizde işe yaradı
Mom_Asil -Eraymoms- Geçmiş olsun bizimde 15 gün önce 2. Ay aşımız yapıldı dediğiniz gibi ağlamaktan heba oldu bebeğim doktorumuzu aradık 1 çay kaşığı calpol verin 5 saat sonra tekrar verebilirsiniz demişti ama 2. Calpole gerek kalmadan rahatlamıştı yavrum.
-Eraymoms- teachermom07 çok teşekkür ederim kuzum şükür geçti gibi iyiyiz suan ❤️🥺bebeklere bişey olmasın ya dayanamıyorum valla
-Eraymoms- Mom_Asil ay çok şükür rahatladı benimkide iyiki verdim calpol yoksa kıpkırmızı oldu çocuğum ağlamaktan 🥺
Hlysahn Lütfen bisey söyleyin benimkide çok huzursuz bacakları ağrıyor galiba parol surup verdim yarım saat zor uyudu ne yapabilirim acaba kolonya yakarmı acaba bacaklarına sürsem
Hilal_34 Benimki de öyle olmuştu şimdi 3 aylık aşısı olacak. Bizim ilk gün bişey olmadı 2. Gün bacağı kızardı çok ağladı 2 gün çok huzursuzlu soğuk kompres yapmak istedik ama yaptırmadı. Ağlayınca yoruldu uyudu. Allah yavrularımıza sağlık versin.
Nurseseda Aşılar bebekler de 2-3 gün kadar huzursuzluk ve vücut ağrısı yapabilir tıpkı yetişkinlerdeki gibi. Aşı yapılan bacağına sıcak masaj yapabilirsin.
BurakAyaz Biz de cuma günü olduk cuma ve cumartesı ıyıydı tam oh dedım pazar günü gece ateslendı dünde bugünde aşırı huzursuzdu ıstahsızdı üzüldüm çok aglıyor