Merhaba güzel anneler… 3 buçuk aylık bir oğlum var ve daha 1 aylıkken oğlumda hırıltılı solunum farkettim ve nefes alıp vermede zorlanıyordu… Doktora götürdük kritik sizi bırakamam kendi kendine nefes alamıyor dedi bir hafta hastanede yattık çıktık… Çok şükür o kötü günler geçti… Lakin şöyle bir sorunum var o dönem oğlumda hırıltılı nefes alma dışında vücutta sivilce gibi kızarıklıklarda vardı… Tabii ben doktor birşey demeyince ciddiye almadım zaten hiçbir bilgim bile yoktu bebek alerjisi ile ilgili … Şimdi 3 buçuk aylık tekrar kızarıklıklar başladı hırıltılı solunum eşliğinde…. O zaman internetten kendi çapımda araştırma yaptım ve alerji belirtisi olduğunu buldum… Hemen doktorumuzla görüştük ve benden süt ürünleri ve yumurtayı kesmemi istedi… Bende yaklaşık iki haftadır tuketmiyorum…. Şimdi bana bu süreci atlatan annelerim yardımcı olabilirlerdi çok sevinirim…. Neler yediniz…? Diyet ne kadar sürdü…? Ne zaman diyeti açtınız …? Deneme yanılma nasıl oldu …? Kusura bakmayın biraz uzun oldu…. Şimdiden teşekkür ederim … ☺️🙏