Freshmother Fgnc1307_ Şu an bunu düşünürken bu soruyla karşılaştım bir bakayım cevaplara bana da fikir olur belki😁
Deletedmom_39 tugbayaf hazır hamur canım sıcak salçalı kıymayı döküyorum üstüne yoğurt 🥰 Google’a bak çok çok kolay ve lezzetli
Desperite Fgnc1307_ kendime balık yapıcam belki kızıma balık corbası da yapabilirim asla balık yemiyor 🤦🏻♀️ Kocama sosyete mantısı yeşil salata patlıcan salata çorba.
Balkizlarim Fgnc1307_ ciğer kızartması , patates püresi , sumaklı soğan söğüş , kemik sulu mercimek çorbası , sebzeli bulgur pilavı 🌸
herseySeninleguzel11 Ispanak var dolapta 10 defa yıkadığım için üşeniyorum oğlum uyuyunca yapmam gereken başka ev işlerinden vakit kalırsa yapabilirim😂 Mercimek çorbası ve brokoli salatası şuan için.
Tazeanneveminigi herseySeninleguzel11 mutlaka denemenizi tavsiye ederim. Ben nefis yemek tariflerinden yapıyorum enfes. Yiyen herkes tekrar istiyor 🥰
EmirMom Fgnc1307_ islim kebabı Pilav Salata Şu an sadece bunları yapayım diye düşünüyorum henüz icraat yok 😂
aslioykuuu Fgnc1307_ gül böreği yapcam bende bide mantı almıştım onu pisiricem yanına da brokoli karnabahar haşlaması çocuklar için. Yeter valla zaten mahvoluyorum bütün gün 😂