Merov İnternete uyku aralıkları 1 buçuk 2 saat olmalı diyor ve günde 2 3, uyku olması gerekiyor yazıyor bebeğim 7 de uyandı mesela akşama kadar 6 7 uyku oluyor 2 saat aralıklı olunca onu nasıl ayarlayacağız acaba
starwomen Merov gece çok mu uyanıyor? Uykusunu alamadığı içinde çok uyuyor olabilir. Yada gündüz uykuları kısa kısadır o yüzden de olabilir. Kızım 5 aylıkken 2 saatte bir uyuyordu benimde gündüz 3 uyku yapıyordu
starwomen Merov sabah hep 7.30 da uyanıyordu 9.30 da uyutmaya götürüyordum 10-15 dk içerisinde uyuyordu tabi bazen yarım saati de bulduğu oluyordu ilk uykusu bazen 1 saat bazen 45 değişiyordu. Mesela 09.30-10.30 ilk uyku 12.30-13.15 ikinci uyku 15.15-16.00 üçüncü uyku 19.00 Uykuya geçiş Kızım o dönemde hep 7 de akşam uykusuna geçiyordu 3. Uykudan sonra en uzun uyanıklık süresi 3.5 saatti. Genel olarak saatlerimiz böyleydi gündüz sadece ilk uykusu uzun diğer uykuları hep 45 dk oluyordu
Nazogelin starwomen valla bizimde erken kalkıyor 3 uykuya yatsada gece uyanıp tekrardan uyutamiyoruz 1-2 buluyor ne yapmalıyım bilmiyorum
BalkizimBaloglum2 5 bucuk aylik oglum sabah 8 bucuk kalkiyor 10 bucukda ilk uykuya geciyor 1 saat uyur genelde 1 bucukda ikinci uykuya geciyor iki bucukda kalksa 5 de son uykuyu yaptiiryorum 6da kalksa 9da gece uykusuna geciyor ama devamli kalkiyor emmek icin tam olarak uyku düzeni oturmadi az uyuyor uykuya zor geciyor
Sennurrr Doğduğu günden beri gece uyuyor gündüz uykusu yarım saat 2-3 defa yapıyor. Akşam 9 da yatar sabah 7 gibi kalkar. Gece emzirme için 3-4 defa kalkıyor. Gündüzleri sabah 9da bi yarım saat öğlen 12de yarım saat 3-4 arası yine yarım saat uyuyor.
starwomen Nazogelin şu anda desteksiz kendisi uyuyor ama 7. Aya kadar emerek uyuyordu o zaman da öyle gece uyanıp uyumadığı hiç olmadı sadece o zaman gece 3-4 kez emmek için uyanıyordu