Canselasr 6 ay 28 günlük bir kızım var son 5 gündür felan uyku problemimiz var ya her saat başı uyanıyor yada 2 saatte bi ve saatlerce de uyumuyor artık lütfen yardım edin
Birberenannesi Canselasr 6. ay atağı diyoruz buna 😄 sıçrama döneminde annesi ağzına sıçrıyor normal 🤣 8.ay atağında yarım saatte bir uyanıyorlar şimdi iyi yine 🙄
Gazerock Canselasr Aynı bebeğim benim de 6 ay bitecek. 5. Aydan bu yana böyle. 2 gündür de uykuya direniyor.Sabah 6 da kalktı 30 dk bile uyumadı arada bitiğim şuan uykusuzluktan
Mchtesr Canselasr ben doğduğundan beri böyleyim iki saat uyusa benim için harika bir şey.4 ay 22 günlüğüz
Birberenannesi Canselasr valla ben daha 8.aya kadar gelebildim henüz bi geçme belirtisi yok bilemicem 🤣🤣
Canselasr Birberenannesi hasta neye götürsem mi düşünüyorum uyuyabilen bir bebeğim vardı 8 9:saat gece uykusu 3 4 saatte öğle uykumuz vardı
Canselasr Gazerock benimki 2 gündür toplasan 4 saat uyumuştır evin tek odasını kapkaranlık yaptık bide ama
Birberenannesi Canselasr benim kızım da öyleydi gece çok güzel uyurdu taa kiii 6.aya kadar 🙄 geçer bu günler ama ne zaman bilemem tabi
1997_gunel97pasha Bizimde çoçuk aynen öyle 3gündür uyku nedir bilmiyor 2aylık bebek uyusada 5 dakika sonrasında hemen uyanıyor