Esra22Aewf Kizlarr bebegim 40 günlük avent emziklerden aldim oguruyor istemiyor cogunlukla memede uyuyor uyurken emzik vermek istiyorum hangi marka kullandiniz ve nasil kabul ettirdiniz sadece uyurken mi verdiniz alıştırmaya ?
Elisarli Esra22Aewf bizde ondan almıştık asla kabul etmedi sevmedi damaklı emzik sonra denemek için büfeden 10 tl ye damaksız emzik aldık onu çok sevdi sadece uykuya geçerken veriyorum nadiren de çok ağladığı zaman
Yusufff-41 Esra22Aewf başta öğürüyor canım zaten iki üç gün denedim yine öğürdü en son tuttu beş buçuk aylıkken hasta oldu burnu tıkandığı için emziği bıraktı düzelince tekrar verdim öğürdü on dakika aralıklarla denedim en sonunda aldı
1annebelis Esra22Aewf ben bir video izlemiştim denedim o şekilde alıştırdıö sürekli atıyordu almıyordu verdikçe hafi hafif tutmasını sağlamak için tık tık tık parmağımla emziğe tıkladım 1 2 sık sık o şekilde yaptım gerçekten oldu alıştı şuan 5 aylık emzik büyük rahatlık uykuya geçiş ağlamada her anlamda kim ne derse desin
Nurellaa_ Esra22Aewf bizde 52 günlüğüz bende ki de avent almadı ama her gece baya deniyorum en sonunda alıyor mutlaka