Deletedmom_112 EsrAren 2 alt ve 2 üst toplam 20 gün içinde arka arkaya çıktılar, daha sonra ise yine yanlardaki 2 alt ve 2 üstü toplam 4 tane 2 gün içinde arka arkaya patladı, hem kızım hem bizim için çok zordu 🤦🏻♀️
S123mrv EsrAren geceler felaket geçiyor. Üstteki dişlerden biri diğerinden önce uç verdi ama beraber geliyorlar. Altlardan 1 ay sonra çıktı, geceleri özellikle biranda ağlayarak uyanıyor katıla katıla ağlıyor
EsrAren Aslananne1 bizimkide dünden beri ateşli de alt 2 dişimiz çıkalı 20 gün filan oldu o zaman da baya ateşlenmişti acaba dedim üstler mi geliyor
Htc4504 Bir ay sonra çıktı uyku düzenini bozuldu ve sürekli yanında olmamı istedi odadan çıksam ağlıyordu şimdi 4 tane dışı çıktı alttaki ikisi hariç biraz düzeldi huyu
EsrAren Htc4504 hergün 10 da uyurduk şuan hala uyumadı ateşliyiz ve sürekki beni ısırmaya çalışıyor 😒🙄
Htc4504 EsrAren canım benim diştendir öyle bir degisiyorlarki insan ne yapacağını bilmiyor ateş hiç olmadı çok şükür ama uyku düzeni bozuldu ama merak etme patlayınca rahatlayacak insaAllaj cabucak çıkar Allah kolaylık versin 🌺
nrayse EsrAren 5. Aydan beri diş ağrısı çektik çok şükür aman aman ateşi olmadı ama hele ki son zamanlar Allah yukarda canım çıktı
EsrAren Deletedmom_112 oyy çok zor olmuş gerçekten bizimde ateşimiz huysuzluğumuz çok anlamadım bu kadar hızlı olur mu diye merak ettim
Deletedmom_112 EsrAren benim kız geç çıkardı ama çok hızlı çıkardı, huzursuzluk ateş varsa diş olabilir arada bir kontrol et patlamış mi diye, İnşallah kolayca çıkarlar.
koalamiyim EsrAren 2 ay önce altlar çıktı. Üstler 1 aydır kabarık, ha çıktı ha çıkacak parmağımla hissedebiliyorum dişi ama yok gelmiyor. Biraz çekingen sanırım üst dişler 😅
EsrAren koalamiyim ayy 😬 bizim kabarma filan yok altlar yeni çıktı 20 gün kadar oldu ama huzursuz ateş olunca dedim geliyorlar galiba altlarda bu kadar zorlanmamıştık
koalamiyim EsrAren evet huzursuzluğu da kabarmadan önce başlıyor çıkacaktır muhtemelen. Geceleri ağlıyor, uyanıyor, gazı oluyor. Bi an önce çıkarlar inşallah 🫶🏻 Altları hiç anlamamıştım bile 🥺