Myagmurr Nurellaa_ uykuya geçmesi için çok yardımcı oğlumu sadece emzik vererek tamamen desteksiz uyutuyorum sadece uyucağı zaman emzik veriyorum odadan çıkıyorum kendi uyuyor çok etkili oldu ve birtek avent tuttu
gkbyza Nurellaa_ yani iyi ki vermişim yoksa beni sakız gibi çiğneye çiğneye göğüslerimi mahvedecekti😖
Tasoz Ben iki çocuğuma da kullandım, ilk çocuğumda kurtarıcıydı gerçekten, ama ikinci çocuğumda uyku zamanı işkence oluyor malesef, ağzından düştüğü an uyanıyor,
Kizannesi47_ Seka26 benim kızımda tutmuyodu bibs markalı emzik aldım kauçuk hani bakkal emziği gibi olan onu tuttu deneyin isterseniz
Nurellaa_ Seka26 benim anladığım ısrarcı olmak gerekiyor ben aynı emziği he egon deniyorum hep yarım saat uğraşıyorum öyle alıyor
Nurellaa_ Kizannesi47_ tutmada problem yok ben çene yapısını falan bozar diye vermek istemiyorum kararsızım
Seka26 Nurellaa_ yüzüstü yatırıyorum kucağıma bazen öyle alıyor uyurken uyuyunca çeviriyorum çıkartıyor hemen her gün denemeye devam ozaman
gkbyza Nurellaa_ meme reddi olasılığını diyorsanız ona bişey diyemem ama 2 yaşa kadar kullanımda sakınca görmüyor İsviçreli ortodontistler