Mstfcnr Kızlar 20 haftalık hamileyim ve sadece sağ basenimin ordan kasığıma doğru bi karıncalanma oluyor ve özellikle gece yatarken uyutmuyor resmen ya bugün magnezyum a başladım ama suan için etkisi yok ne yapabilirm lütfen bi akıl verin
Naciyeylmz Mstfcnr rabbim yar ve yardımcınız olsun işe yarar cnm magnezyum fazla ayakta kalmamaya çalış masaj yap
amansallagitsin Mstfcnr bn doguma kdr o agriyi cektim benim kalcamdan baslayip bacaklarima kadar agri olurdu gece asla uyuyamazdm saga sola donsem cok agrim olurdu
Mstfcnr Naciyeylmz valla ne yaptıysam fayda etmiyor yatağın içinde oturuyorum suan nasıl biseyse uyutmuyor ya
Mstfcnr amansallagitsin bende agrı şeklinde değil de ayağınız karıncalanır hani üstüne basamazsınız aynen öle oluyor sadece sağ bacağımda
Mstfcnr Linaamoms allah sizden razı olsun Ağrının adını dediniz ya bana bende bi araştırım dedim siz demeseniz bu Ağrı’nın adının o olduğunu bile bilmiyordum neyse araştırdıktan sonra sarı kantoran yağı iyi gelir yazıyordu denedim ve gerçekten agrı geçti keşke buraya daha önce yazıp sizle tanışsaydım 🥰