ece_arel kısmen beni anlatmışsın 13 aylık kızım var cok akılı uslu sadece az uyuyan ama kolay bir bebek di, taki yürümeye başlayıncaya kadar şimdi içinden bir canavar çıktı uykusuzluk dan yere düşüp duruyor ama gözü hala oyun oynama etrafı kurcalamada, şu saatte zorla uyutmaya çalışıyorum, evdeki çoğu eşyayı kaldırdım, mutfağın tüm düzenini değiştirdim çünkü çekmece dolap ne varsa boşaltıyor, alt dolaplarda sadece plastik kapları bıraktım bı baktım geçenl gün lavaboya gittim 2 dakika geçmedi bi baktım plastik bir kap çıkarmış ters çevirip üzerine çıkıp ulaşamadığı çekmeceler de ne var ne yok yere atıyor, tuttum oturma odasına götürdüm bide ne gireyim bir o kadar süzgeç saklama kabı kaşık, kepce… yerde sıralanmış 🤦🏻♀️ bu sabah çekmeceyi acip oraya basarak tv ünitesine tırmanmaya çalıyordu, esimle tvyi kaldıralım dedim sabah banyoda kuvetini gördü götürmek için ağladı neyse alsın dedim, mutfağa cay demlemeye gittim bi baktım babasının kucağında geldi küveti ters çevirip yatağa tırmanıp uyuyan babasının kafasının üzerine çıkıp saçını çekmiş 🤷🏻♀️ artık ne yapacağını önceden kestiremiyorum. Evim 5 dakika toplu kalmıyor aninda her yeri bir birine katıyor. Saat 12′yi geçiyor ben gidip mutfağı toplayacam makineyi boşaltacam çünkü kızım uyanıkken makinenin kapağına oturup ziplamaya çalışıyor, hafif bir bebekde değil 14 kilo kapak çat diye kırılacak diye korkuyorum. Kısacası Allah bize güç kuvvet ve sabır versin, ben birde 21 haftalık hamileyim ikinci de böyle olursa ayvayı yerim diyorum olmasa bile kızım onuda yoldan çıkarır.