Ndd_mhmt Oğlum 4 aylık ve üç dört gündür takip ediyorum sürekli bir titrer halde kendisi nedenini bilen var mı acaba
hunilimomm Ndd_mhmt benim kızımda burnu tıkla grip oldu eliyle burnunu kasıyor ondan sonra bi titriyor burnu tıkalı diye düşünüyorum bende
Omerligunler Ndd_mhmt video çek dr una göster canım en sağlıklısı o çiş yaparken silkelenir gibi titremek normal ama görmek lazım
MuhammedAmine Ndd_mhmt o anda bebeğinizi video ya alabilirseniz çok iyi olur bu durumu doktorunuza danışın ihmal etmeye gelmez en doğru cevabı size doktorunuz verebilir . İnşAllah çok normal bir durumdur 😊
Ndd_mhmt NekwaSultan üşüdüğünden değil ama bu ara iştahsız ve hasta burnu tıkalı yani daha önce yoktu ama bu ara baya oluyor
Deletedmom0043 Bu sorunu önemse bence üzerinde durman gereken bir ayrıntı gözetim altında tut bakıyım devam edicekmi eğerki ederse bir pediatri nörolojisi görsün derim her ihtimale karşı yani içiniz rahatlasın
Ndd_mhmt MuhammedAmine çok teşekkür ederim inş normaldir doktorumuzda video istedi çekip atıcam bakalım allahtan hayırlısı🙏🏼
Ndd_mhmt Bi kaç gündür yoktu daha önceden ama ventolin buhar ilacı kullanıyoruz doktor çocuklarda o yapıyor dedi ama yine de video istemiş atıcam inş normaldir teşekkürler 🙏🏼
kubraege Ndd_mhmt ventolin titreme yapar bebekte, mümkünse başka bı ilaç isteyin doktordan, 3 günden fazla kullandiysaniz sebep odur mutlaka
Ndd_mhmt kubraege evet kullanmaya başladıktan sonra oldu yani ondan önce yoktu inş sebebi başka bir durum değildir videoyu doktora bir atıcam bakalım
katmerliana Ndd_mhmt video ya çekip cocuk nöroloji ne götür canım . Geçmiş olsun inş önemli birşey yoktur ama ihmal etmeyin
Ndd_mhmt kubraege böyle kendini sıkarsında küçük kasılma titremesi olur ya minik titremeler öyle bir titreme inş sebebi odur
kubraege Ndd_mhmt tam izah ettiğiniz gibi oluyormuş bu ilacın yan etkisi, bana da eczacı söylemişti,sakın 3 günden fazla vermeyin titreme yapar diye ben tabi korktum hiç vermedim ama