glcksk Arkadaşlar biraz saçma bir soru belki ama :) 9 aylık bebişim var. Bulaşığını sünger kullanmadan elimde yıkıyordum ama artık etler balıklar girdi ve sanki temizlemiyor. Kaşık kase temizliğini nasıl yapıyorsunuz acaba?
Kubrayakut glcksk ona özel bi sünger ayırın bir de green clean emzik biberon temizleyicisi var onu alıp kullanın elde yıkamak istiyosanız ama ben oioi kullanıyorum tabak kaşık ne varsa makineye atıyorum
Zehra-18 glcksk ilk günden beri sünger kullanıyorum ama onun bulaşıklarnın süngeri farklı onunkini bizimkilere sürmüyorum onun deterjanı da ayrı zaten öyle yıkıyorum
FiltreZeka Kubrayakut bende oioi aldım henüz ek gıdaya başlamadık. Bu markanın eşyaları bulaşık makinesinde yıkanabiliyor mu bi zararı yok değil mi
Kubrayakut FiltreZeka evet yıkanabilir yine araştırın emin olamadıysanız ama ben hep makinede yıkıyorum hem hijyen açısından daha iyi oluyo 70 derecede yıkanıyolar ben parlatıcı kullanmıyorum sadece nolur nolmaz
Bebeeem Ben de bizim tabakları kaşıkları vs kullanıyorum ama sürekli suyla durulayarak veriyorum bir yandan hala içim rahat değil sizce yeterince arınıyor mudur deterjan kalıntısından