kuzeyinannesi2023 Selamlar, Yaklaşık 2 ay önce sezaryen doğum yaptım. Dikişim estetik dikiş, alınanlardan değil. Bu iz ne zaman geçecek? Geçecek mi? 😊 Neler kullandınız, tecrübeleriniz nelerdir?
mertalibrother kuzeyinannesi2023 3 yıl oldu geçmedi benim hala aynı kırmızı çizgi duruyor Ama rahatsız degilim o ayrı konu🙈
PatronBebek kuzeyinannesi2023 1 buçuk yaşında oğlum. İz geçti belli belirsiz yani. Hissizlik 6 senedir geçmiyor 😄
Dedimolabilir kuzeyinannesi2023 gecmiyor canim ama doktoruna sor ostersen kremleri var bildigim kadarıyla gecirirse onlar belki gecirir
120720 kuzeyinannesi2023 Bende 2 ay oldu doğum yapalı ama doktorum bana krem vermişti 2. Haftadan sonra kullan diye kırmızı ince çizgi halindeydi kırmızılık kaybolmaya başladı benim
Dilruba_1 mertalibrother peki hassasiyet var mı dokununca mesela ? Benim sağ tarafta değil de sola dokununca hafif bir hassasiyet var orayı zorladım mı ne oldu anlamadım dokunmadığım sürece hissetmiyorum sadece dokununca
kuzeyinannesi2023 mertalibrother ayy yapmayın ya, beni ediyor biraz🥹 Bir de göbeğimin altında orası çukur o görüntü geçiyor mu? Sizin geçti mi
mertalibrother Dilruba_1 inanırmısın 3 yıldır bir kere bile dokunmadım ☺️huylanıyorum elim degince böyle degişik bir his oluyor orada çıkan tek tük kıllarıda alamıyorum garip bi hissiyat
kuzeyinannesi2023 Dilruba_1 sağ taraf benim en başta da en çok ağrıyan yerdi. Hassasiyet de hala var hafif uyuşuk gibi. Ameliyat için oradan girmişler dr a sormuştum ondandır sizin de 😊
kuzeyinannesi2023 PatronBebek ah o hissizlik hiçbir zaman geçmiyormuş zaten :(( ananem 75 yaşında hala karnımın orası üşür uyuşur der :)
kuzeyinannesi2023 Dedimolabilir ya dr um yazdı aslında ama çok pahalı bir kremdi, birçok kişiden de işe yaramadığını duydum kullanmadım
mertalibrother kuzeyinannesi2023 benım çukur degil tam tersi hafif kabarık o çizgi Ne kadar oldu dogum yapalı benım vucudumun toparlanması yaklaşık 1 seneyi buldu