FatmaKrbkl Cerenmert nasıl yani 🙄 bir su bardağının çeyreği gibi düşünebilirsiniz. Eğer öyle bi ölçü sorduysanız
oglumubeklerken Cerenmert 30 ml kadar 🤭 yani tam olarak ne anlamda sorduğunuzu anlamadım ama elinizde bir biberon varsa 30 cc kadar ölçebilirsiniz. 30 cc eşittir 30 ml.
begonvilhg Cerenmert standart su bardakları 200ml oluyor canım ona göre ölçebilirsin, tam anlayamadım sorunu ama.
Cerenmert oglumubeklerken Yani şöyle diyim ebem 30ml suya bir ölçek mama dedi ilk gün baslıyorum diye mamaya yani suyu ne kadar koymam lazım
begonvilhg Cerenmert aaaa anladım. Biberonda çizgiler oluyor zaten canım. 30cc çizgisine kadar koyacaksin.
oglumubeklerken Cerenmert biberon kullanacaksanız biberonda ölçüler yazıyor zaten biberonun en alt kısmında yazan 30, 30 ml demek
Mmeelliikkeee Cerenmert mamayı biberona yapmayacak mısınız onda çizgilerle ölçüleri belli önce su sonra mamayı koyun .
Temmuz1 Cerenmert biberonun üstünde yazar 30 ml 60 ml 90 ml şeklinde.30 ml yazan yere kadar kaynamış ılımış şu koyun,üstüne de 1 ölçek mama koyun biberon çalkalayın. 30 ml 1 ölçek 60 ml 2 ölçek 90 ml 3 ölçek şeklinde gider.