25 günlük bir bebeğim var. Bazen ne kadar huzurluysa bazende bir o kadar huzursuz. Mesela gündüzleri 2 saatte bir uyanıyor ve besleniyorsa geceleri asla uyumuyor. Geceleri uyuyorsa gündüzleri de asla uyumuyor. Haliyle düzensiz beslenmeler başladı. Bunu bir kez daha yaptı ki az önce yaşadım. Uykusundan huzursuz bir şekilde uyandı biraz beni emdi ki sadece sağ göğsümü tutuyor onu da fazla emmiyor. Doymadığını anladım başladı ağlamaya hemen 60 cc mama yaptım onu da içti. Hala aranmaya devam ediyor bu arada gazını almak için kucağıma aldım hala huzursuz kafası bi sağ bi sol aranıyor. O sırada tekrar göğsümü vermeye çalıştım tutmadı. Kaynanam tabi geldi yine boş durur mu aldı kucağımdan gazı var diyerek. Biraz sustu etrafa bakındı ama gazı olmadığına o kadar eminim ki. Tekrar bastı çığlığı 4 saat altını almamıştım. Normalde altını açınca sakinleşir ağlaması artarak devam etti. Bende ağladım tabi bu arada ilk defa susturamadım eşime seslendim 45 cc mama daha yaptırdım kusar diye korktum ama onu içip sakinleşip uyudu. Ne zormuş annelik 😔 şimdi benim kızım normalde 1 buçuk 2 saatte bir 60 cc mama içer ama ikinci kez böyle yaptı. Bu durumu yaşayan var mı?