Rumuz_13 Kızlar bebeğim 9 aylık daha diş çıkarmadı zamanıda var stres yapmıyorum halk arasında ve çevremdekiler geç çıkan dişler daha sağlıklı olur hemde demir ilacıyla erken çürümez diyorlar doğru mu daha mı sağlıklı güçlü dişler oluyor süt dişleri
Dlshnn3 Rumuz_13 her çocuk demir ilacı kullanıcak diye birşey yok kki 9 aylık 5 dişimiz var ihtiyacı olmadığından demir kan ilacı kullanmıyoruz ama geç Çıkmazı bir sorun değil gerçekten
starwomen Rumuz_13 benim kızım 10 aylık daha yeni patladı dişi ve doktor geç çıkması güzel daha sağlıklı olur dedi
Arzu_Doruk Rumuz_13 bizim ilk dişi 9,5 aylıkken çıktı korkma bir şey olmuyor şimdi 16 aylık 6 dişi çıktı daha
Nazlimu_ Rumuz_13 benimde kızım 9 ay 14 günlük. Hala dişi yok. Banada geç çıkan diş daha iyi olur diyorlar. İnşallah gerçektir 🥰
Rumuz_13 Dlshnn3 yok sorum geç çıkan daha sağlıklı oluyor diyorlar öyle mi gerçekten onu öğrenmek istedim yoksa şehir efsanesimi bu söylenti
Rumuz_13 Arzu_Doruk yok sorum geç çıkan daha sağlıklı oluyor diyorlar öyle mi gerçekten onu öğrenmek istedim yoksa şehir efsanesimi bu söylenti
Dlshnn3 Rumuz_13 valla bir çok doktor daha iyi diyormuş. Benim doktorum da geçen gittiğimizde 5 dişi olduğunu görünce maşallah kemik gelişimin çok güzel 5 dişin çıkmış bile dedi anlamadım bende geç çıkması mı iyi