Sevim07 Daha önce de bu başlığı açtım. Tatirmaya başladığımdan beri doğal olarak bağırsaklar küçük olunca oğlum da pirtlamaya zorlanıyor. Bu ayda başlayan ve sorun yasan var mi veya onerebilecdhi birşey?? Havuç ve kabak ile başladık yarın da patates olacak 3 gu n boyunca. Gebeleri özellikle çok uyanmaya başladı pirtlayamior diye🤦♀️🙄
Sibel_33 Sevim07 Bizde 5 aylığız yeni başladık pırtlıyor gibi katı yapıor artk tuvaletini elma rendeledim yoğurt yedirdim
Muhkub2016 Bizde 5 aylıkken başladık. Şuan 6 ay 22 gunlk oldu. Yemklerine 1 2 çay k. Zeytinyağı koymayı ihml etme cnm. Bnm bebeğimde ek goda verdim vereli gunde 1 kere kaka yapıyor. Enn en fazla 2 kere. Oda çok nadir. Önceden 4 5 defa yapardı nerdeyse. Bazen zorlanıyor kabız oluyor muz verdiğüm zamn. Ama kabak iyi geliyor kabızlığa bilgin olsun. Biz malesef süt urunu yiyemiyoruz alerjiden. Kaşık mamasına pekmz katıyorum kendi köyümüzn kuşburnu pekmezini. İrmiğe , yulaf ununa yada pirin ununa meyve katıyorum. Bugun hurma kattım mesela. Yumurta haşlama veriyorum. Bir kere pıras yemeği verdim. Patates bal kabağı sebze kabak havuç soğan bunları ilk başta tek tek sonra ikişer üçer karıştırarak çorba yapıp veriyorum boyle böyle geçiyor;)) broklıyı sevmedik kustu daha sonra denicem tekrr. 5 aylıkken patates kabak havuç, meyve olarak ta armut şeftali elma vermiştim genel olarak.