A_12ynr Bir hafta önce den başladı kafasını hayır der gibi sallamar başladı dizimde sallamadim pek üç falandır salladigim memede uyuyor eeee eee diyor uyku gelince zaten memede de kendi kendine eeee eee liyerek uyutur neden şallar acaba başına gelen var mi?
Suleyy A_12ynr benim bebeğimde aynıydı nedenini bi türlü çözemedik doktorda yapar öyle bişeyi yok dedi 6 aylık şimdi uyurken hala sallıyo
Emotionmom A_12ynr Uyku danışmanı bir arkadaşım bahsetmişti bu konudan bebekler kendilerini rahatlatmak ve uykuya dalabilmek için başlarını sallayabilirlermiş. Normalde sallanarak uyuyan bebeklerde yaygın olurmuş. Kendi bebeğini sallayarak uyutmuyordu ama bebeği de başını öyle sallayarak uykuya dalıyordu. Bu bir sorun değilmiş.
ruveydaensar A_12ynr benim kızım da öyleydi 😅 video çekip arkasına canlı bı sarki müziği koymuştum sanki ona ritim tutuyor gibi olmuştu 😅 şimdi çok nadiren de olsa yapıyor. Beni uyut der gibi . Ama ben sallıyorum hep o yüzden olduğunu düşünmüştüm demekki normalde de olabiliyormuş
A_12ynr Emotionmom benim ki kucağımda normal geezdrrkn yapiyo memede uyuyo dziimde fazla sallamisligim yok etrafı izlerken yapiyo dikkatini çekince kesiyo sallamayi eeee yapalım mı diyorum kafayı tkrr salliyo gezdrrkende arada öyle şu ara başladı
ruveydaensar A_12ynr doktorunuza sorun ama özel olarak onun için randevu almanıza gerek olduğunu sanmam . Rutin kontrole gidince sorarsınız bence . Sıkıntı olduğunu düşünmüyorum
hasinesoysal A_12ynr evet cnm götürdüm doktora kafasını sallıyor dedim kulağına baktı kulak enfeksiyonu olmuş megersem
Sedaa123 A_12ynr aynı durum benim bebeğimde de var 2 ay 20 günlük geceleri uykuda kafasını sağa sallıyor hemde şiddetli şekilde. Sabahları uyanmaya çalışırken de aynı şekilde ama gündüz gün içinde sallamiyor. Hiç ayakta sallayarak uyutmadim.