Zelisegemennnn Öyle böyle değil zonk zonk zonkluyor kizlar disinol var evde ondan bastım ağrı kesici içtim saymadım kim bilir kaç tane yok ama asla hafiflemiyor kulağıma vuruyor geberiyorum evde başka ne yapabilirim
2-prensannesi Zelisegemennnn 1 haftadır bende çekiyordum o diş ağrısını emzirdiğim için de paroldan başka bişey kullanamadım zeytin bastım bide diş etim kesildi ondan sonra daha beter oldum bugün artık ağrıdan çenem uyuştu diş ağrısını unuttum perşembe gününe randevu buldumda gidicem
elizabeth Zelisegemennnn emziriyor musunuz bilmiyorum majezik gargara aldırın. Diş ağrısına kesin çözüm.
Zelisegemennnn Aysegiray sarımsak iyi geliyormuş bide şimdi onu yapicam gerçekten çok kötü durumdayım ağlicam ama bı ise yaramayacak diye aglamiyorum
Zelisegemennnn elizabeth majezik var 3 tane ictim yok fayda etmiyor gargarası varda aldiririm tesekkurler
Gmznr2909 Zelisegemennnn mezejik iyi gelir aslında antibiyotik de bir iki güne fayda eder ama mutlaka tedavi ol bende yıllarca çektim diş ağrısı inatla gitmedim sonra çektirdim kurtuldum o disten çok geçmiş olsun
hayalperest__ sarımsağı ez üzerine koy hafifletiyor bırde agrı kesıcı olarak apranax çok iyi geliyordu
mucizem_200921 Zelisegemennnn o ağrıya çare yok ya ancak antibiyotik kullanan büyük ihtimal apse yapmıştır çok çektim geberdim sonunda çektim
Sunlight Zelisegemennnn Bende aynısını yaşadım hiçbir ağrı kesici çözüm olmadı. Dişçilerin uyuşturmak için kullandığı sprey var ya en son onu aldım eczaneden onu sıkarak rahatladım. Vemcaine ismi
Ipek222 Zelisegemennnn ben diş hekimiyim bahsettiğiniz ağrıyı hiçbir ilaç geçirmez kanal tedavisi yaptırmanız lazım gerekliyse hekim antibiyotik yazar o da rahatlatır kalçadan ağrı kesici iğne fayda edebilir burada yazılan sarımsak karanfil sprey vs hiçbirinin konuyla alakası yok ağrıyı geçirmek dişi tedavi etmek değildir şişmeden bir hekime başvurun mutlaka 🙏🏻
Zelisegemennnn Ipek222 çok teşekkür ederimmm 🤚🙏 şimdi randevu alıyım ozaman bu hafta gideyim. 2 hafta önce acile gittim antibiyotik verdi ama ben geçince bıraktık birazda kendi hatam oldu
Ipek222 Zelisegemennnn muhakkak gidin antibiyotiğin etkisi geçici oluyor maalesef tam bir iyileşme değil çünkü o bölgeye yeterince ulaşamıyor geçici rahatlatıyor tek çözüm kanal tedavisi