Seyturak Birprensesannesiii3850 geçen sene 750 TL ye yaptırmıştım Mustafa Başbuğ a. Şimdi ne kadardır kim bilir
100710 Birprensesannesiii3850 Yazın Erciyes üniversitesi tıp fakültesi Hastanesi’nde yaptırdım canım 630 tlydi
aazh Tuncay hoca 1500 , Hüma da var bide 1250 , bu ikisi var Kayseri’de , diğerleri perinatoji değil radyoloji uzmanı benim doktor pernatoloji önerdi başkalarına boşa para verme dedi
Birprensesannesiii3850 aazh humada ki radyoloji uzmaniydi 2 sene once dogum yapmistim hümada ben radyoloji doktoruna baktirmistim bayada incelemisti 2 sene oncesinde
Esmakalaa Ben geçen sene yazın Kızılay hastanesinde Doktor Şerif Işın 550 TL ye detaylı ultrason yaptırmıştım doktor çok ilgili espirili iyi bir doktordu tavsiye ederim.
Birprensesannesiii3850 Esmakalaa güncel fiyati ne kadar ki acaba bende 2 sene önce kizilayda o hocaya 250 tl ye yaptirmistim
Birprensesannesiii3850 Seyturak perinatoloji oldugu icin baya pahali oluyor onlar ya🥺açıkcasi şuan o kadar parayi vermek mantikli gelmiyor bana
Seyturak Birprensesannesiii3850 evet çok pahalı bencede. Ama detaylı ultrason yaptırın muhakkak bebeğimin hiç sıkıntısı yoktu ama benim rahim ağzı kısalığım vardı onu detaylıda öğrendik erken doğum riskim oldu 🤷♀️
Mert_mrt Ben de Kızılay hastanesinde Şerif Işına yaptırmıştım 500 liraydı geçen yıl. Ve çok şeker bir doktor. Rahatlatan bir doktor ayrıca.